Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 10 Decembrie

În regiunile extracarpatice, local, valorile termice vor fi cu mult peste cele specifice perioadei, iar în restul teritoriului se vor situa în general în jurul mediilor multianuale. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 14 grade, mai ridicate în Dobrogea spre 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade. Cerul va fi mai mult noros și temporar vor fi precipitaţii în majoritatea regiunilor, pe arii extinse ziua și pe suprafețe mici noaptea. Acestea vor fi sub formă de ploaie în sud și în est, mai ales sub formă de lapoviță și ploaie în regiunile intracarpatice și mixte, la munte, chiar predominant ninsori la altitudini de peste 1500 m. Pe arii restrânse cantitățile de precipitații vor fi mai însemnate și izolat, cu precădere în zonele montane şi submontane, vor fi posibile depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile estice, sud-estice și local la munte, în special pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură. Pe spaţii mici se va semnala ceaţă.

În București,

Valorile termice se vor situa peste cele obişnuite la această dată, astfel că maxima se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar minima va fi de 1…3 grade. Cerul va fi mai mult noros și temporar, mai ales pe parcursul zilei, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply