Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 15 Decembrie

În ţară, cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații slabe, pe arii restrânse, mai ales ploi în sud, predominant ninsori în nord, nord-est și centru, iar local, cu o probabilitate mai mare seara și noaptea, mixte în sud-est. La munte va ninge. Izolat vor fi condiții de polei.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Moldova, Dobrogea, jumătatea estică a Munteniei și la munte, cu viteze mai mari pe litoral și în zona înaltă a Carpaților Meridionali, peste 50…60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 7 grade, iar cele minime între -7 și 2 grade. Dimineața și noaptea pe alocuri se va forma ceață.

În București,

Vremea se va menține în general închisă, cu probabilitate ridicată ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de 0…2 grade. Spre sfârșitul nopții vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply