Prognoza meteo Romania 18 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Decembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Decembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 18 Decembrie

Vremea va fi în general închisă în zonele de deal și de munte, unde se vor semnala precipitații mai ales sub formă de ninsoare. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar precipitațiile mixte și pe arii restrânse. Vântul va avea local intensificări, cu precădere în est, sud-est și sud-vest, dar mai ales pe crestele Carpaților Meridionali, unde rafalele vor depăși 70…80 km/h viscolind ninsoarea.

Pe alocuri se va depune polei. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 9 grade, iar cele minime, mai scăzute decât în nopţile precedente în toată ţara, vor fi cuprinse între -5 și 2 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

În București,

Cerul va fi temporar noros și trecător vor fi condiții pentru precipitații slabe, sub formă de ploaie ziua și mixte noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă în jur de -1 grad. În partea a doua a intervalului vor fi condiții de polei.

Prognoza meteo Romania 18 Decembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 18 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply