Prognoza meteo Romania 21 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 Decembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Decembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 21 Decembrie

Vremea se va răci, iar în cea mai mare parte a țării valorile termice vor coborî sub cele specifice datei. Cerul va fi temporar noros și va ninge slab, local la munte și pe suprafețe mai mici în restul teritoriului. Vântul va avea intensificări în Carpații Meridionali, în special la altitudini mari, unde ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată, iar pe parcursul zilei, pe arii mai restrânse și la viteze mai mici și în sudul, estul și centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei și 6 grade în Lunca Dunării, iar cele minime în general între -14 și -6 grade, cu cele mai scăzute valori în nord, centru și est, unde local va fi ger.

În București,

Vremea se va răci. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -8…-6 grade.

Prognoza meteo Romania 21 Decembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 21 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply