Prognoza meteo Romania 24 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Decembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Decembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 24 Decembrie

Vremea se va încălzi apreciabil în toată ţara, încălzire ce se va resimți în special la valorile nocturne, semnificativ mai ridicate față de nopțile precedente, totuşi în primele ore va fi încă rece, mai ales în jumătatea de est. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 și 11 grade, cu cele mai ridicate valori în Banat şi în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 7 grade. În vestul, centrul şi nordul teritoriului vor fi înnorări şi pe arii relativ extinse precipitaţii, local moderate cantitativ -mixte la început, apoi predominant ploi. La munte, la altitudini mari va mai ninge, iar vântul va avea intensificări cu rafale de peste 80…90 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. În restul zonei montane, treptat, vor fi mai ales ploi şi lapoviţă. În sud și în est cerul va parțial noros şi doar cu totul izolat vor fi posibile precipitaţii trecătoare- fulguieli sau lapoviţă la începutul zilei şi ploi în orele serii. Pe alocuri în nord-vest, în centru şi la munte şi pe spații mici în celelalte zone se va depune polei. Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, dar local și temporar. Izolat se va forma ceață.

În București,

Vremea va intra într-un proces de încălzire ce se va resimţi în special la valorile nocturne, semnificativ mai ridicate faţă de nopţile precedente. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade. Dimineața vor fi condiţii de ceaţă.

Prognoza meteo Romania 24 Decembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 24 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply