Prognoza meteo Romania 26 – 27 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 – 27 Decembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 26 Decembrie

Vremea va fi în general închisă și se va răci față de ziua precedentă, chiar accentuat în regiunile estice și sud-estice. Temporar se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării, iar cantitățile de apă vor mai depăși izolat 15…20 l/mp. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare în Moldova și în zona montană înaltă, iar în celelalte regiuni vor fi mai ales ploi și lapoviță. Pe alocuri se va depune polei, cu o probabilitate mai ridicată în jumătatea de sud a Moldovei, în Muntenia și în Crișana. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale mai ales în a doua parte a intervalului pe crestele montane ale Carpaților Meridionali și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 10 grade, mai scăzute în nordul și centrul Moldovei, spre -4…-2 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 și 5 grade. Pe arii restrânse se va semnala ceață.

In Bucuresti, vremea va fi predominant închisă și se va răci față de ziua precedentă. Temporar vor fi precipitații sub formă de ploaie și burniță, iar mai ales spre seară și noaptea vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -1…0 grade.Prognoza meteo Romania 26 - 27 Decembrie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 26 - 27 Decembrie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 26 - 27 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Luni 27 Decembrie 2021,

Vremea se va menține închisă. Îndeosebi pe parcursul zilei, pe arii relativ extinse vor fi precipitații în general moderate cantitativ. În jumătatea de nord a Moldovei și în zona montană înaltă va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, iar în celelalte regiuni vor fi mai ales ploi și lapoviță. Îndeosebi în prima parte a zilei pe alocuri vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar pe parcursul zilei și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 9 grade, mai scăzute în Moldova, spre -3…-2 grade, dar și mai ridicate în sudul litoralului spre 12…13 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 și 5 grade. Local, mai ales spre sfârșitul intervalului se va semnala ceață.

In Bucuresti,Prognoza meteo Romania 26 - 27 Decembrie 2021 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 26 - 27 Decembrie 2021 #Romania #vremea vremea se va menține închisă. Temporar va ploua slab, iar mai ales în prima parte a zilei vor mai fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 2…4 grade, iar cea minimă va fi de 0…1 grad. Spre sfârșitul intervalului se va forma ceață.

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply