Prognoza meteo Romania 29 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Decembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 Decembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 29 Decembrie

Vremea se va menține predominant închisă, dar cu valori termice peste cele specifice perioadei în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 9 grade, mai scăzute în Moldova până spre -5 grade, iar cele minime, în general, între -4 şi 6 grade. Temporar se vor semnala precipitații, în prima parte a intervalului în jumătatea de vest și pe spații mai mici în rest, apoi în sud și sud-est și local în celelalte regiuni. Acestea vor fi mai ales sub formă de ploaie, însă la munte treptat vor predomina ninsorile. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Îndeosebi dimineața și noaptea, pe alocuri, se va semnala ceață.

În București,

Vremea va continua să se încălzească ușor. Înnorările vor persista, iar începând de după-amiază temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de 2…3 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 29 Decembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 29 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply