Prognoza meteo Romania 30 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Decembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Decembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 30 Decembrie

Valorile termice se vor situa peste cele specifice pentru sfârșitul de an în majoritatea zonelor. Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații, la începutul zilei pe alocuri în sud-est, unde va ploua, iar din a doua parte a intervalului local în regiunile intracarpatice vor fi mai ales ploi. La munte, precipitațiile vor fi mixte, iar la altitudini mari, în special noaptea va ninge, când și vântul se va intensifica. Izolat, vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 9 grade cu valori mai coborâte până spre -2 grade în Moldova, iar cele minime, în general, între -2 și 2 grade.

În București,

Vremea se va încălzi, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -2…-1 grad. Dimineța, dar mai ales noaptea va fi ceață.

Prognoza meteo Romania 30 Decembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 30 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply