Prognoza meteo Romania 31 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 31 Decembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 31 Decembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 31 Decembrie

Valorile termice, în creștere față de intervalul anterior, vor caracteriza o vreme caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua în vestul, centrul și nordul teritoriului, iar noaptea pe arii restrânse în celelalte regiuni. La altitudini mari vor mai fi lapovițe și ninsori, însă în restul zonei montane, regimul termic ridicat și precipitaţiile în formă lichidă, pe alocuri moderate cantitativ, vor determina topirea şi cedarea apei din stratul de zăpadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 12 grade, iar cele minime între 1 și 7 grade. Mai ales în prima parte a zilei, pe arii relativ restrânse va fi ceață, cu o probabilitate mai mare în sud și sud-est, iar izolat polei, cu precădere în nord-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în special pe creste unde rafalele vor depăşi 70…80 km/h.

În București,

Valorile termice, în creștere ușoară față de intervalul anterior, vor caracteriza o vreme caldă pentru această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade. Cerul va avea înnorări, mai persistente la începutul intervalului când se va semnala ceață și din nou spre sfârșitul nopții când vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat.

Prognoza meteo Romania 31 Decembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 31 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply