Prognoza meteo Romania 1 – 2 Ianuarie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 – 2 Ianuarie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Sâmbătă 1 Ianuarie

Vremea va continua să se încălzească, devenind cu mult mai caldă decât în mod normal pentru începutul lunii ianuarie. Cerul va fi variabil în regiunile sudice, iar în rest vor fi înnorări persistente. Temporar va ploua, local în nord și pe arii în general restrânse în rest, cu precădere în centru și nord-est.

La munte, local se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, care vor determina în continuare topirea şi cedarea apei din stratul de zăpadă, iar la altitudini mari, vor fi mai ales precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări la munte, iar în zona înaltă, cu precădere a Carpaților Meridionali și de Curbură va sufla tare, cu peste 80…90 km/h. Intensificări ale vântului dar la cote mult mai reduse, vor fi temporar și în sud-vest, local în est și pe arii restrânse în centru, în timp ce, în restul zonelor va sufla slab și moderat. La începutul intervalului, în sud și sud-est, pe arii restrânse va fi ceață. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 6 și 13 grade, iar cele minime între -1 și 7 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, devenind cu mult mai caldă decât în mod obişnuit în prima zi din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade. La începutul intervalului va fi ceață.Prognoza meteo Romania 1 - 2 Ianuarie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 - 2 Ianuarie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 - 2 Ianuarie 2021 #Romania #vremea

Duminică 2 Ianuarie 2021,

Deşi în scădere față de intervalul anterior, valorile termice, în marea lor majoritate vor continua să se situeze peste cele normale datei, îndeosebi în jumătatea de sud-vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a intervalului când trecător va ploua slab pe suprafețe mici în nord, nord-est și la munte.

Izolat, cu o probabilitate mai mare în Moldova vor fi depuneri de polei. În masivele nordice, la altitudini mari vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, iar ziua pe arii restrânse dar la viteze mult mai mici și în regiunile estice.

Pe alocuri, noaptea se va forma ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 și 10 grade, iar cele minime între -5 și 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasă, iar regimul termic caracterizat de valori mai mari decât cele normale. Cerul va fi mai mult senin, exceptând a doua parte a nopții când va fi nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în scădere ușoara față de ziua anterioară va fi de 8…9 grade, iar cea minimă va fi de 0…1 grad.Prognoza meteo Romania 1 - 2 Ianuarie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 - 2 Ianuarie 2021 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply