Prognoza meteo Romania 7 Ianuarie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Ianuarie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Ianuaie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 7 Ianuarie

Vremea se va răci accentuat și în regiunile sudice și sud-estice, astfel la nivelul întregii țări, valorile termice se vor apropia de mediile multianuale specifice perioadei. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil în nordul și nord-estul țării, iar în rest nebulozitatea va fi persistentă și pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ploaie. Noaptea vor fi înnorări în majoritatea zonelor și se vor semnala precipitații sub formă de ploaie în Dobrogea, mixte în Muntenia și Oltenia și mai ales ninsori în Banat, Crișana și izolat în celelalte regiuni. La munte va ninge, iar mai ales în Munții Banatului și în Carpații Meridionali zăpada va fi spulberată. Pe suprafețe mici, vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar local și în sudul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade, iar cele minime, în general, între -7 și 3 grade.

În București,

Vremea se va răci accentuat. Cerul va fi noros și trecător se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie pe parcursul zilei, iar noaptea mixte. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de 0…1 grad.

Prognoza meteo Romania 7 Ianuarie 2022 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 7 Ianuarie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply