Prognoza meteo Romania 8 Ianuarie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Ianuarie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Ianuaie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 8 Ianuarie

Vremea va fi predominant închisã şi temporar se vor semnala precipitaţii în cea mai mare parte a ţãrii. Acestea vor fi predominant sub formã de ninsoare în vest şi nord-vest, unde pe arii restrânse se va depune strat de zãpadã, mixte în centru şi în nord-est, precum şi în zonele deluroase din sud, iar rest mai ales ploi. Cantitãţile de precipitaţii vor fi local, moderate cantitativ, cu o probabilitate mai ridicatã în vest, sud-est şi la munte. Izolat se va forma polei. În zonele de munte va ninge şi se va depune strat nou de zãpadã. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificãri la munte, în special pe creste, iar în prima parte a zilei, izolat şi în regiunile sudice şi estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 9 grade, iar cele minime, în general, între -3 şi 6 grade. Pe arii restrânse se va semnala ceaţã.

În București,

Vremea se va răci accentuat. Cerul va fi noros și trecător se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie pe parcursul zilei, iar noaptea mixte. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de 0…1 grad.

Prognoza meteo Romania 8 Ianuarie 2022 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 8 Ianuarie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply