Prognoza meteo Romania 11 Ianuarie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Ianuarie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Ianuaie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 11 Ianuarie

Vremea va continua să se răcească devenind geroasă noaptea, local în vest, nord-vest și centru. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 4 grade, iar cele minime, în general între -13 și -3 grade. Vor fi înnorări, mai persistente în Oltenia, vestul Munteniei şi sudul Banatului unde vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, dar şi în Moldova şi în Dobrogea unde pe arii restrânse va ninge slab. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului, dar numai izolat vor mai fi posibile precipitații. Vântul va continua să prezinte intensificări în est şi în sud-est şi pe arii mai restrânse în zona montană și în extremitatea de vest, cu viteze mai mari pe parcursul zilei în jumătatea de sud a Moldovei, în jumătatea estică a Munteniei și în Dobrogea, unde rafalele vor depăși 55…65 km/h. Izolat se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură.

În București,

Vremea se va răci față de ziua precedentă. Cerul va prezenta înnorări, iar mai ales în prima parte a intervalului vor fi condiții de ninsoare slabă. Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei, cu rafale de 45…50 km/h, amplificând senzaţia de frig, apoi va slabi treptat în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -5…-4 grade.

Prognoza meteo Romania 11 Ianuarie 2022 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 11 Ianuarie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply