Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2022 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2022 Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.
Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi

În jumătatea nordică a țării, din a doua parte a zilei nebulozitatea se va extinde treptat, iar cu o probabilitate mai ridicată seara și noaptea se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ninsoare, iar în Moldova trecător și lapoviță. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și doar cu totul izolat, noaptea, vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, cu precădere în zona înaltă, unde rafalele vor depăși 80…90 km/h spulberând zăpada, iar pe arii mai restrânse și în a doua parte a intervalului și în Oltenia, nordul Moldovei și pe litoral, dar la viteze în general de 40…50 km/h. Dimineața și noaptea, izolat va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură.

Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2022 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Bucuresti 13 Ianuarie 2022 #RomaniaPrognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2022 (Romania weather forecast)

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Joi

Vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va avea înnorări în primele ore ale intervalului și din nou în cursul nopții, iar în restul timpului va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -5…-4 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Meteograma Bucuresti 

Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2022 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2022 (Romania weather forecast)


Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2022 (Romania weather forecast)Aici aflați informații despre avertizările în vigoare: Atentionari meteorologice ANM – Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2022 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2022 (Romania weather forecast)


La Noapte Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2022 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2022 (Romania weather forecast)


Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2022 (Romania weather forecast)
Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2022 (Romania weather forecast)

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2022 (Romania weather forecast)
Precipitatii si temperaturi mainePrognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2022 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2022 (Romania weather forecast)

Precipitatii acum

Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2022 (Romania weather forecast)

Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.5In no event will stirimeteo.com be liable to you or any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply