Prognoza meteo Romania 29 Martie 2022 #Romania #vremea

Loading...
Loading...

Prognoza meteo Romania 29 Martie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 Martie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 29 Martie

Vremea va fi în general frumoasă și va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă în aproape toată ţara. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul extrem al teritoriului unde mai ales seara și noaptea, izolat va ploua slab. În nordul Carpaților Orientali, trecător vor fi posibile precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar izolat și trecător și în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 și 23 de grade, iar cele minime între -1 și 10 grade, mai scăzute, spre -3 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei. Noaptea se va produce brumă, izolat în centrul țării și în zona subcarpatică din sud.

În București,

Loading...

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru sfârşitul lunii martie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 21…23 de grade, iar minima de 4…7 grade.

Prognoza meteo Romania 29 Martie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 29 Martie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Loading...

Leave a Reply