Prognoza meteo Romania 30 Martie 2022 #Romania #vremea

Loading...
Loading...

Prognoza meteo Romania 30 Martie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Martie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 30 Martie

Vremea se va menţine caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în regiunile extracarpatice. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil în Muntenia și Doborgea și va avea înnorări în celelalte regiuni, însă doar izolat în nord-vest și la munte va ploua. Noaptea înnorările se vor extinde în cea mai mare parte a țării, iar ploile vor fi local în vestul și nord-vestul țării și pe suprafețe mici în rest, cu o probabilitate mai ridicată în sud-vest și centru. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, dar local și temporar și în regiunile nord-vestice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 15 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali.

În București,

Loading...

Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla moderat pe parcursul zilei și în general slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 7…10 grade.

Prognoza meteo Romania 30 Martie 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 30 Martie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Loading...

Leave a Reply