Prognoza meteo Romania 2 Aprilie 2022 #Romania #vremea

Loading...
Loading...

Prognoza meteo Romania 2 Aprilie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 2 Aprilie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 2 Aprilie

Vremea va fi în general instabilã. Temporar vor fi înnorãri accentuate, averse şi descãrcãri electrice, pe arii extinse în regiunile vestice, nordice şi centrale, la deal, la munte şi local în restul teritoriului. Pe crestele montane vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Pe alocuri ploile vor avea caracter torenţial şi se vor acumula cantitãţi importante de apã, în special în vest, nord-vest şi în zona montanã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare mai ales în a doua parte a zilei, în cea mai mare parte a ţãrii, cu viteze mai mari pe crestele montane şi în sud-est, unde rafalele vor depãşi 55…65 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 şi 26 de grade, iar cele minime între 4 şi 12 grade.

În București,

Loading...

Valorile termice, deşi în scãdere uşoarã faţã de intervalul anterior, se vor menţine peste cele normale la început de aprilie, însã vremea va fi în general instabilã. Cerul va fi variabil cu înnorãri temporar accentuate şi averse, posibil însoţite de descãrcãri electrice, cu o probabilitate mai ridicatã seara şi la începutul nopţii. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri în prima parte a intervalului, când vor fi rafale în general de 45…50 km/h. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã de 5…7 grade

Prognoza meteo Romania 2 Aprilie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2 Aprilie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Loading...

Leave a Reply