Prognoza meteo Romania 6 Mai 2022 #Romania #vremea

Loading...
Loading...

Prognoza meteo Romania 6 Mai 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 Mai 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 6 Mai

Vremea va fi caldă în vestul şi sud-vestul ţării, iar în rest apropiată de normalul Vremea va fi caldă în jumătatea de vest a țării și în general normală termic în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara când se vor semnala averse și descărcări electrice, pe spații restrânse în zonele de deal și munte și izolat în nord-vest și centru. Ploile vor lua și aspect torențial și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sud-vestul teritoriului, iar trecător și în sud-est și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 14…16 grade pe litoral și 26…27 de grade în zona de câmpie a Banatului; minimele termice vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, până spre 0 grade.

În București,

Loading...

Vremea se va menține predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 4…7 grade.

Prognoza meteo Romania 6 Mai 2022 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 6 Mai 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Loading...

Leave a Reply