Prognoza meteo Romania 22 Iunie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Iunie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Iunie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 22 Iunie

În regiunile sudice vremea va fi caldă, local călduroasă în orele amiezii, dar în restul zonelor valorile termice se vor situa în continuare în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și averse, ziua izolat în nord-est, iar noaptea pe arii restrânse în vest și sud-vest unde vor fi și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în estul țării și pe spații mai mici în sud și în centru. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 și 32 de grade, iar cele minime între 8 și 19 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

În București,

Vremea va fi frumoasă, dar și călduroasă în orele după-amiezii. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade, ușor mai scăzută în zona periurbană.

Prognoza meteo Romania 22 Iunie 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 22 Iunie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Iunie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply