Prognoza meteo Romania 24 Iunie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Iunie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Iunie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 24 Iunie

Vremea va fi călduroasă pe arii restrânse în vestul și sudul țării, iar în rest se va menține apropiată de normalul termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei în regiunile estice, sud-estice și la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 și 30 de grade, iar cele minime între 9 și 20 grade, mai scăzute în depresiuni.

În București,

Vremea se va menține normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei când trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo Romania 24 Iunie 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 24 Iunie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Iunie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply