Prognoza meteo Romania 26 Iulie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Iulie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Iulie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 26 Iulie

Valul de căldură va persista, disconfortul termic va fi accentuat în majoritatea regiunilor și pe arii relativ extinse indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 33 şi 40 de grade, dar și cu valori mai scăzute, de 28…30 de grade pe litoral şi în deltă, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 şi 23 de grade, mai scăzute în depresiuni şi mai ridicate în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în orele amiezii, îndeosebi în zona de munte, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil vijelii și grindină. Astfel de fenomene vor fi posibile, seara şi noaptea, izolat în nordul și nord-vestul teritoriului.

În București,

Valul de căldură va persista, disconfortul termic va fi accentuat, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi; temperatura maximă va fi de 37…38 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo Romania 26 Iulie 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 26 Iulie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Iulie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply