Prognoza meteo Romania 27 Iulie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Iulie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Iulie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 27 Iulie

În sudul şi în sud-estul ţării valul de căldură va persista, va fi caniculă, iar disconfortul termic se va accentua și indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități, în timp ce în rest valorile termice vor fi mai scăzute față de ziua precedentă. Pe parcursul zilei, local în nord, în centru, în est și la munte și pe arii mai restrânse în rest vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin înnorări accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Seara și noaptea astfel de manifestări vor fi mai ales în regiunile sudice. Izolat ploile vor avea caracter torenţial şi vor fi posibile vijelii şi grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în nordul Moldovei și 39…40 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade.

În București,

Canicula se va intensifica, temperatura maximă va fi de 38…39 de grade, iar cea minimă de 19…21 de grade şi prin urmare disconfortul termic se va menține accentuat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, iar din orele serii și pe parcursul nopții va crește probabilitatea pentru manifestări de instabilitate atmosferică (înnorări accentuate, intensificări ale vântului, posibil vijelii, averse şi descărcări electrice).


Prognoza meteo Romania 27 Iulie 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 27 Iulie 2022 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 27 Iulie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply