Prognoza meteo Romania 30 Iulie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Iulie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Iulie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 30 Iulie

Disconfortul termic va fi ridicat în cea mai mare parte a țării, indicele temperatură umezeală (ITU) va depăși pe arii relativ extinse pragul critic de 80 de unități, iar în vest și sud local va fi caniculă. În special după orele prânzului instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în majoritatea regiunilor și vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Local cantitățile de apă vor fi însemnate. Excepție va face sud-estul teritoriului, unde astfel de manifestări vor fi pe arii restrânse și cu o probabilitate de apariție mai mare noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 38 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 şi 21 de grade, mai mari pe litoral, până spre 24 de grade.

În București,

 Vremea va deveni caniculară, iar disconfortul termic accentuat, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând să depășească pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi mai mult senin pe parcursul zilei, apoi înnorările se vor accentua, iar în a doua parte a nopții va crește probabilitatea pentru fenomene specifice instabilității atmosferice (averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului). Temperatura maximă va fi de 35…37 de grade, iar cea minimă de 19…21 de grade.

Prognoza meteo Romania 30 Iulie 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 30 Iulie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Iulie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply