Prognoza meteo Romania 2 Septembrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Septembrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 2 septembrie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 2 Septembrie

Vremea va fi în general închisă și se va răci. În cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu averse și pe arii restrânse descărcări electrice. Aversele vor avea și caracter torențial și local se vor acumula cantităţi de apă însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 17 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

În București,

Vremea va fi predominant închisă. Temporar va ploua, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.Prognoza meteo Romania 2 Septembrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2 Septembrie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply