Prognoza meteo Romania 3 Septembrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Septembrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 septembrie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 3 Septembrie

În vest şi în sud-vest, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această dată, în schimb în restul ţării vremea va fi mult mai rece decât în mod normal la începutul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente în regiunile sud-estice şi temporare în restul teritoriului. În cursul zilei, va ploua pe arii extinse în Dobrogea şi în Bărăgan unde se vor semnala şi descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor fi însemnate, pe alocuri la munte, în Moldova şi restul Munteniei şi pe spaţii mici în celelalte zone. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-estul teritoriului, cu viteze mai mari pe litoral şi în bazinul vestic al Mării Negre. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 26 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat; minimele termice vor fi cuprinse între 5 grade în depresiunile intramontane şi 15 grade în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse, mai ales în a doua parte a nopţii, se va forma ceaţă.

În București,

Vremea va deveni mult mai rece decât în mod obişnuit la începutul lunii septembrie. Cerul va fi mai mult noros pe timpul zilei când trecător va ploua slab, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 20 de grade, iar cea minimă va fi de de 11…13 grade. Spre dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă.Prognoza meteo Romania 3 Septembrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 Septembrie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply