Harta interactivă Coronavirus în România

Coronavirus în România:

Situația actualizată din fiecare județ din țară. Unde sunt cei infectați, câți sunt în carantină și câți sunt monitorizați

Harta interactivă coronavirus

Instrucțiuni de folosire / vizualizare:

>> Click pe bulinele de pe fiecare județ pentru informații suplimentare.
>> Folosește săgețile de pe bara de sub hartă “<” sau “>” pentru a schimba datele: Cazuri confirmate, Persoane izolate, persoane în carantină>> Pentru a mări o fereastră din interiorul tabloului (ex. harta), click pe simbolul din colțul dreapta-sus pentru expansiune. 

>> Folosește mouse-ul pentru zoom pe hartă (sau pinch-to-zoom pe mobil)

NOTĂ: Din cauza numărului ridicat de accesări, tabloul interactiv poate să nu se încarce sau să dea eroare. Dați un refresh la pagină 

Instrumentul interactiv cu privire la răspândirea COVID-19 în România a fost realizată independent de către comunitatea geo-spatial.org.

„Prin utilizarea tehnologiilor open source, am realizat o hartă a distribuției spațiale a tuturor cazurilor COVID-19 confirmate oficial, o statistică care arată evoluția pe zile, precum și un grafic ce permite vizualizarea legăturilor de contaminare. Navigarea prin grafic prezintă și detaliile relevante fiecărui caz – vârsta, sexul pacientului, localitatea în care a fost inițial depistat ca pozitiv, statusul, precum și sursa acestor informații”, se arată în descrierea proiectului.

Credit: Institutul Național de Sănătate Publică din România.