Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romania 21 Martie 2019.

Prognoza #meteo #Romania 21 Martie 2019.

Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modul Lanscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Joi

Vremea va fi normalã din punct de vedere termic. Ziua, înnorãrile vor persista în Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei şi în sudul Transilvaniei, unde pe arii restrânse va mai ploua slab, iar în rest va fi variabil. Seara şi noaptea, cerul se va înnora temporar în nord şi nord-est, dar condiţiile de precipitaţii vor fi reduse. La munte, izolat şi trecãtor vor mai fi condiţii pentru precipitaţii slabe mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade, iar cele minime se vor situa, în general între -4 şi 6 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiunile Carpaţilor Orientali. Pe arii restrânse se va produce brumã în regiunile intracarpatice şi în dealurile subcarpatice din sud, iar în zonele joase vor fi condiţii de ceaţã.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 21 Martie 2019 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Joi

Vremea va fi normalã termic. Cerul va mai avea înnorãri în cursul zilei, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 13…14 grade, iar cea minimã de 3…4 grade, uşor mai scãzutã în zona preorãşeneascã.

Meteograma Bucuresti


Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real
Precipitatii si temperaturi  Romania astazi

Temperaturi minime la noapte

Precipitatii si temperaturi maine

 

Precipitatii acum


Radar ANM

 

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply