Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romania 18 Iulie 2018.

Prognoza #meteo #Romania 18 Iulie 2018.

Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modul Lanscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Miercuri

Vremea va fi în general instabilã, iar valorile de temperaturã se vor situa sub cele normale în a doua decadã a lunii iulie. În vestul, centrul și nordul țãrii, precum și în zonele montane și submontane din celelalte regiuni vor fi înnorãri, temporar chiar accentuate și pe arii relativ extinse vor fi averse și descãrcãri electrice. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala local, cu precãdere în sud-est. Pe spații mici, prin cumulare sau în intervale scurte de timp, cantitãțile de apã vor depãși 25 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în special la munte și în jumãtatea de sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 28 de grade, ușor mai ridicate în regiunile sud-estice, iar cele minime se vor situa între 13 și 22 de grade.GIFMaker.org_1Gcc4W

Prognoza meteo Bucuresti 18 Iulie 2018 #RomaniaPrognoza-Bucuresti-12

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Miercuri

Vremea va fi ușor instabilã, iar temperaturile se vor situa sub cele normale pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în a doua parte a zilei și la începutul nopții când vor fi ploi de scurtã duratã și posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri. Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade.

Meteograma Bucuresti


Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real

visual5hdcomplete
infraPolairPrecipitatii si temperaturi  Romania astazi Precipitatii-astazi-14 Temperaturi-astazi-14

Temperaturi minime la noapteTemperaturi-maine-dimineata-14

Precipitatii si temperaturi maine Precipitatii-maine-14 Temperaturi-maine-13

 

Precipitatii acum

rainTMC

Radar ANM

 

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

 

Leave a Reply