Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romania 20 Mai 2019.

Prognoza meteo #Romania 20 Mai 2019. Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modul Lanscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil.
Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Marti

În cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin înnorări, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 15…25 l/mp și punctiform 30 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala cu precădere în zonele de deal și de munte, în nordul, centrul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime, mai coborâte față de ziua precedentă, se vor încadra în general între 16 și 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 16 grade.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 21 Mai 2019 #RomaniaPrognoza Bucuresti

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Marti

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi în creștere. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

 

Meteograma Bucuresti


Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real
Precipitatii si temperaturi  Romania astazi Precipitatii astazi Temperaturi astazi

Temperaturi minime la noapteTemperaturi maine dimineata

Precipitatii si temperaturi mainePrecipitatii maine Temperaturi maine

 

Precipitatii acum


Radar ANM

 

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply