Prognoza zilei ANM

Prognoza  meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2017.

Prognoza #meteo #Romania 15 Decembrie 2017.

Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modul Lanscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Vineri

Vremea se va încălzi, devenind deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi noros și va ploua în vest și nord-vest, iar local, mai ales în partea a doua a intervalului, în sud-vestul, centrul și nordul teritoriului. Cantităţile de apă cumulate vor depăşi, cu precădere în Crişana, Maramureş, Banat, zona munţilor Apuseni şi nordul Carpaţilor Orientali, local 15-20 l/mp şi pe spaţii mici 30 l/mp. În zona montană, mai ales la altitudini mari, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului cerul va avea unele înnorări și ploi slabe se vor semnala cu totul izolat. Vântul va avea intensificări în regiunile vestice și nord-vestice și temporar în cele centrale și estice, iar la munte, îndeosebi pe creste, va sufla tare, cu rafale de peste 70…80 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 15 grade, iar cele minime între -1 și 9 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.GIFMaker.org_Rhsi0E

Prognoza meteo Bucuresti 15 Decembrie 2017 #RomaniaPrognoza-meteo-Bucuresti-8

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Vineri

Vremea se va încălzi, devenind deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real

visual5hdcomplete
infraPolairPrecipitatii si temperaturi  Romania astazi Precipitatii-astazi-12 Temperaturi-astazi-11
Temperaturi minime la noapteTemperaturi-maine-dimineata-11

Precipitatii si temperaturi maine Precipitatii-maine-10 Temperaturi-maine-11

 

 

Realtime Radar/Rain Romania

 

rainTMC

Radar ANM

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply