Prognoza zilei ANM

Prognoza  meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romania 1 Mai 2016.

 Prognoza #meteo #Romania 1 Mai 2016.

Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modul Lanscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil.

Prognoza meteo Luni

Vremea se va ameliora ca aspect și se va încãlzi fațã de ziua precedentã în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul zilei în sud-vest, iar în orele dupã-amiezii în zonele montane și submontane unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã și posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul și sud-estul țãrii și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 3 și 14 grade. Dimineața și noaptea, pe spații restrânse va fi ceațã.www.GIFCreator.me_ogsgJa

Prognoza meteo Bucuresti 1 Mai 2017Prognoza-meteo-Bucuresti-1-Mai-2017

Prognoza meteo Bucuresti Luni

Vremea va fi frumoasã și se va încãlzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimã va fi de 9…11 grade.

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real

visual5hdcomplete
infraPolairPrecipitatii si temperaturi  Romania astazi Precipitatii-astazi Temperaturi-astazi

Temperaturi minime la noapteTemperaturi-maine-dimineata

 

Precipitatii si temperaturi maine Precipitatii-maine Temperaturi-maine

 

Realtime Radar/Rain Romania

rainTMC

Radar ANM

 

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply