Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romana 1 Decembrie 2022.

Prognoza meteo în țară

 

Joi 1 Decembrie

Vremea va fi închisă și rece în regiunile extracarpatice, iar în rest în condițiile unui cer temporar noros ziua, valorile termice diurne vor fi local ușor mai ridicate decât mediile multianuale. Temperaturile maxime se vor situa între 0 și 8 grade, iar cele minime în marea lor majoritate între -3 și 5 grade. Temporar se vor semnala precipitații în sudul și sud-estul țării unde pot fi moderate cantitativ, iar mai ales spre seară și noaptea, pe arii relativ extinse și în centru și est și izolat în rest. Acestea vor fi mixte (ploi, lapoviță și ninsori), exceptând Dobrogea unde va ploua. În zona de munte vor predomina ninsorile. Se va produce polei, pe arii restrânse în Moldova, Transilvania și în zonele de munte și posibil în jumătatea estică a Munteniei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în regiunile sudice și sud-estice (viteze de 35…50 km/h). Pe arii restrânse se va forma ceață.Prognoza zilei ANM

La BUCUREȘTI,Prognoza zilei ANM

Nebulozitatea va fi persistentă și vor fi precipitații mixte – ploaie, iar temporar lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări în timpul zilei, când va atinge viteze de 35…40 km/h. Temperatura nu va avea variații semnificative pe parcursul intervalului, astfel că maxima va fi de 1…2 grade, iar minima de 0…1 grad.

 

Prognoza zilei ANM
Prognoza zilei ANM

 

 

Prognoza zilei ANM

 

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real

 

Prognoza zilei ANM

Precipitatii si temperaturi  Romania astazi Prognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

Temperaturi minime la noapte Prognoza zilei ANM

Precipitatii si temperaturi maine Prognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

 

Precipitatii acum

Prognoza zilei ANM
Radar ANM

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

4 Replies to “Prognoza zilei ANM”

Leave a Reply