Prognoza zilei ANM

Prognoza  meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romania 21 – 22 Octombrie 2017. Prognoza #meteo #Romania 20 Octombrie 2017.

Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modul Lanscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă
Vremea se va menține caldã. Temperaturile maxime, în scãdere ușoarã în regiunile din vest și nord-vest, se vor încadra între 17 grade pe litoral și 27 de grade în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade. Cerul va fi variabil în sudul teritoriului, iar în celelalte regiuni va avea înnorãri temporare. Mai ales spre searã și noaptea, pe arii restrânse va ploua slab în nord, centru și nord-est și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã. În primele ore vor mai fi condiții de ceațã în zonele joase.GIFMaker.org_LLGMDI

Duminică
Vremea se va rãcori în toate regiunile. Cerul va avea înnorãri temporare și mai ales în timpul nopții va ploua în vest și nord-vest, unde izolat cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. În restul teritoriului, ploile vor fi slabe și doar pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã și în Delta Dunãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 și 13 grade.GIFMaker.org_jXSam6

Prognoza meteo Bucuresti 21 – 22 Octombrie 2017 #RomaniaPrognoza-meteo-Bucuresti-Sambata Prognoza-meteo-Bucuresti-Duminica

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă
Vremea se va menține caldã. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã de 9…10 grade.

Duminică
Cerul va avea înnorãri temporare, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimã va fi de 10…11 grade.

.

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real

visual5hdcomplete
infraPolairPrecipitatii si temperaturi  Romania astazi Precipitatii-astazi-17 Temperaturi-astazi-9
Temperaturi minime la noapteTemperaturi-maine-dimineata-8

Precipitatii si temperaturi maine Precipitatii-maine-16 Temperaturi-maine-8

 

Temperaturi Luni dimineataTemperaturi-Luni-dimineata-1

Precipitatii LuniPrecipitatii-Luni-2

Realtime Radar/Rain Romania

 

rainTMC

Radar ANM

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply