Prognoza zilei ANM

Prognoza  meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romania 25 Mai 2018.

Prognoza #meteo #Romania 25 Mai 2018.

Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modul Lanscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Vineri

Vremea va fi caldã, dar gradul de instabilitate atmosfericã va fi în creștere. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și mai ales în a doua parte a zilei se vor semnala averse și descãrcãri electrice la munte, local în vestul, nordul și sud-estul țãrii și izolat în rest. Ploile vor avea și caracter torențial, astfel în intervale scurte de timp, izolat se pot cumula cantitãți de apã de peste 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Bãrãgan și Dobrogea, dar de scurtã duratã și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime între 8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19 grade pe litoral.GIFMaker.org_8v8XxL

Prognoza meteo Bucuresti 25 Mai 2018 #RomaniaPrognoza-Bucuresti-15

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Vineri

Vremea va fi caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, temporar cu unele înnorãri în cursul zilei, când vor fi condiții pentru averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 17 grade.

Meteograma Bucuresti


Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real

visual5hdcomplete
infraPolairPrecipitatii si temperaturi  Romania astaziPrecipitatii-astazi-20 Temperaturi-astazi-20
Temperaturi minime la noapteTemperaturi-maine-dimineata-20

Precipitatii si temperaturi maine Precipitatii-maine-20 Temperaturi-Maine

Radar Romania

 

rainTMC

Radar ANM

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply