Prognoza zilei ANM

Prognoza  meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romania 21 – 22  Ianuarie 2016.

 Prognoza #meteo #Romania 21 – 22 Ianuarie 2016.

Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modul Lanscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil.

Sambata
Deși valorile termice vor fi în creștere ușoarã, vremea va fi încã rece în majoritatea zonelor, geroasã în centru și în sud mai ales în primele ore ale intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -7 și 4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 și 0 grade, local mai scãzute în sudul Olteniei și al Munteniei, pânã la -16 grade. 

Cerul va fi temporar noros, în zonele joase local va fi ceațã, iar izolat, mai ales în nord-est, vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab pânã la moderat.www.GIFCreator.me_XQXNFr

Duminica

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât în intervalul precedent, devenind în general apropiate de mediile multianuale. În regiunile extracarpatice va fi nebulozitate joasã, asociatã trecãtor cu fulguieli, iar ceața se va semnala local, îndeosebi în Oltenia și Muntenia. În restul teritoriului cerul va fi variabil, însã mai ales dimineața și noaptea în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceațã. 

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -4 și 4 grade, iar cele minime între -13 și -3 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, dar și ușor mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest.www.GIFCreator.me_UtduWQ

Prognoza meteo Bucuresti 21 – 22 Decembrie 2016 #Romania

Sambata
Vremea se va menține rece, geroasã în special în orele dimineții. Cerul va fi temporar noros, iar dimineața și noaptea va fi ceațã. Vântul va sufla slab. Temperatura maximã va fi de -4…-3 grade, iar cea minimã de -10 grade, mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

 Duminica
Valorile termice vor fi mai ridicate decât în ziua precedentã și apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi mai mult noros, trecãtor vor fi condiții de fulguialã și se va semnala ceațã, mai ales în primele ore ale intervalului. Temperatura maximã va fi de 0…1 grad, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -4 grade.

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real

visual5hdcomplete
infraPolairPrecipitatii si temperaturi  Romania astazi Precipitatii-astazi-11 Tempoeraturi-astazi

Temperaturi minime la noapte Temperaturi-maine-dimineata-9

Precipitatii si temperaturi Maine Precipitatii-maine-11 Temperaturi-maine-10

Temperaturi Luni dimineataTemperaturi-Luni-dimineata-1

Precipitatii LuniPrecipitatii-Luni-1

Realtime Radar/Rain Romania

rainTMC

Radar ANM

 

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply