Prognoza zilei ANM

GIFMaker.org_e04nMK

Prognoza  meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romania 21  Martie 2018.

Prognoza #meteo #Romania 21  Martie 2018.

Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modul Lanscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Miercuri

Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul, mai mult noros ziua, se va degaja treptat noaptea în jumãtatea de nord a țãrii. Vor fi precipitații, mai ales în prima parte a intervalului, predominant sub formã de ninsoare în Banat, Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei, local în Crișana și izolat în Maramureș și mixte în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, unde pe spații mici se va forma polei. În jumãtatea de sud a teritoriului, izolat, cantitãțile de apã vor depãși 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în nord-vestul țãrii și pe arii restrânse în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 4 grade, mai ridicate pe litoral pânã spre 6 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -11 și -1 grad, cu cele mai scãzute valori în Maramureș. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață.GIFMaker.org_e04nMK

Prognoza meteo Bucuresti 20 Martie 2018 #RomaniaPrognoza-Bucuresti-14

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Miercuri

Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros și mai ales dupã-amiaza și seara temporar vor fi precipitații sub formã de ploaie, lapovițã și ninsoare și condiții de polei. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimã va fi de -3…-2 grade.

Meteograma Bucuresti


Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real

visual5hdcomplete
infraPolairPrecipitatii si temperaturi  Romania astazi Precipitatii-astazi-17 Temperaturi-astazi-17
Temperaturi minime la noapteTemperaturi-maine-dimineata-17

Precipitatii si temperaturi maine Precipitatii-maine-17 Temperaturi-maine-17

 

 

Realtime Radar/Rain Romania

 

rainTMC

Radar ANM

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply