Satellite – Radar Romania

Radar Romania Imagery. Current Satellite/Radar

Radar Romania. Follow our Satellite page for Romania here Satellite – Radar Romania 

Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modul Landscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil. Folositi in cazul variantei mobile 2 degete pe ecran concomitent pentru a muta harta in zona dorita sau a face zoom.

Romania Cloud Cover
Acoperire Nori Live Update
Radar & Acoperire Nori Romania

Acoperire nori Live Infrarosu

Satellite - Radar Romania


Precipitatii Acum

Precipitații în timp real

Radar Romania ANM.

Credit: ANM, www.meteoromania.ro, Sat24.

Credit Sat24.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data. 
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. 
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garantii implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.