Prognoza meteo Romania 1 Martie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 1 Martie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marți
Deși valorile termice vor marca o scãdere în vestul și nord-vestul teritoriului, vremea se va menține mult mai caldã, decât în mod normal la aceastã datã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în Maramureș și dealurile Crișanei și 19 grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa între -1 și 7 grade. Cerul va fi mai mult noros în vestul, nordul și centrul țãrii și va ploua în Maramureș, cea mai mare parte a Crișanei și Transilvaniei, local în Banat, Oltenia și nordul Moldovei, iar în zonele de munte, ziua vor fi mai ales ploi, iar noaptea și lapovițe sau ninsori. Cantitãțile de apã mai pot depãși, izolat, 15 l/mp, cu precãdere la munte. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul zilei, când pe arii restrânse va ploua slab și trecãtor. Vântul va mai avea intensificãri în toatã zona montanã, cu viteze de peste 65…75 km/h, iar pe crestele cele mai înalte rafalele vor depãși 85…90 km/h. În restul teritoriului, rafalele se vor semnala îndeosebi în prima parte a intervalului, pe spații restrânse și la cote mai reduse.
Prognoza meteo Bucuresti 1 Martie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-1-Martie-2016
Marți
Vremea va fi mult mai caldã decât în mod obișnuit la început de martie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în prima parte a zilei, când trecãtor vor mai fi condiții de ploaie slabã. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri la începutul intervalului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimã va fi de 4…6 grade.
Meteograma BucurestiMT8_Bukarest_ens MT2_Bukarest_ens

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-1-Martie-2016-ziua Temperaturi-maxime-astazi
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-1-Martie-2016-noaptea Temperaturi-minime-la-noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

snow
visual5hdcomplete

Radar INMH DimineataRadar-Romania
Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi
Precipitatii mainePrecipitatii-maine

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply