Prognoza meteo Romania 2 Martie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 2 Martie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri
Vremea se va rãci în cea mai mare parte a țãrii. În regiunile intracarpatice valorile termice se vor apropia de cele normale la aceastã datã, în timp ce în restul teritoriului se vor menține peste mediile climatologice. Astfel, maximele termice se vor încadra între 4 grade în Maramureș și 17 grade în Bãrãgan și Dobrogea, iar minimele vor fi cuprinse, în general, între -5 și 5 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile vestice, nord-vestice și centrale. Mai ales în prima parte a zilei trecãtor vor cãdea precipitații slabe, predominant sub formã de lapovițã și ninsoare, local, la munte și mai ales sub formã de ploaie în Maramureș și izolat în Crișana și în Transilvania. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului, la munte, dar pe arii restrânse și în sud-vestul și în nord-vestul țãrii. Cu totul izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.
Prognoza meteo Bucuresti 2 Martie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-2-Martie-2016
Miercuri
Vremea va fi predominant frumoasã și mai caldã decât în mod normal în aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 15…16 grade, iar cea minimã de 1…3 grade.
Meteograma BucurestiMT8_Bukarest_ens-2 MT2_Bukarest_ens-2

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-2-Martie-2016-ziua Temperaturi-maxime-astazi-1
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-2-Martie-2016-noaptea Temperaturi-minime-la-noapte-1
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

snow
visual5hdcomplete

Radar INMH DimineataRadar-Romania-1
Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-1
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-1

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply