Prognoza meteo Romania 3 Martie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Martie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Martie 2016

Joi 3 Martie 2016, vremea se va încãlzi în cea mai mare parte a țãrii și va fi mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 8 grade. În cursul zilei cerul va fi variabil și doar izolat vor fi posibile ploi slabe. În cursul serii și al nopții nebulozitatea se va accentua treptat și va ploua în vest și în sud-vest, unde izolat se vor aduna cantitãți mai importante de apã, și pe arii restrânse în rest. În zona montanã, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte, în sudul Banatului și doar izolat în rest.

In Bucuresti, valorile termice se vor situa peste mediile climatologice specifice primei decade a lunii martie. Cerul va fi variabil ziua, dar se va înnora în cursul nopții când trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimã va fi de 5…7 grade.output_LEMasH Prognoza-meteo-Romania-3-Martie-2016-

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply