Prognoza meteo Romania 3 Martie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 3 Martie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi 
Vremea va fi mai caldã decât în mod obișnuit în aceastã perioadã din an în aproape toatã țara, cu excepția litoralului, unde valorile termice diurne vor fi apropiate de cele climatologic specifice; temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade, iar cele minime între 0 și 7 grade. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorãri mai persistente în sud-estul extrem și cu caracter temporar în restul țãrii; vor fi ploi în Dobrogea, în special în zona litoralã unde vor fi în general moderate cantitativ și precipitații slabe, mixte la munte. Începând de seara aria de nebulozitate se va extinde dinspre sud-vest și va cuprinde majoritatea zonelor; va ploua pe arii extinse în Banat și vestul Olteniei unde se vor cumula local peste 15 l/mp, în timp ce în rest vor fi ploi slabe, izolate. În Munții Banatului și în Carpații Meridionali precipitațiile vor fi sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte, în sudul Banatului și local în Oltenia și în Muntenia. În orele dimineții izolat se va semnala ceațã.

Prognoza meteo Bucuresti 3 Martie 2016Prognoza-meteo-Romania-3-Martie-2016

Joi 

Vremea va fi în continuare mai caldã decât în mod obișnuit în prima decadã a lunii martie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în primele ore ale dimineții, dar în special noaptea, atunci când vor fi condiții de ploaie slabã. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri în a doua parte a nopții. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimã va fi de 6…7 grade.

Meteograma BucurestiMT8_Bukarest_ens-4 MT2_Bukarest_ens-4

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-3-Martie-2016-ziua Temperaturi-maxime-astazi-2
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-3-Martie-2016-noaptea Temperaturi-minime-la-noapte-2
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

snow
visual5hdcomplete

Radar INMH DimineataRadar-Romania-2
Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-2
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-2

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply