Prognoza meteo Romania 6 – 7 Martie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 – 7 Martie 2016 #Romania #vremea.

Evolutia si prognoza vremea pentru 2 zile in Romania

Prognoza meteo Romania 6 – 7 Februarie 2016

Duminica 6 Martie 2016, procesul de încãlzire va continua și se va resimți în toate regiunile, local, vremea devenind mult mai caldã decât în mod obișnuit pentru prima decadã a lunii martie. În vestul și nord-vestul țãrii cerul va avea înnorãri temporar accentuate și îndeosebi seara și noaptea va ploua. Ploile vor avea și caracter de aversã, vor fi însoțite de descãrcãri electrice, iar pe arii restrânse cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. În restul teritoriului, vremea va fi în general frumoasã, iar cerul variabil. Vântul va avea intensificãri temporare la munte, în regiunile estice și în cele vestice, cu viteze mai mari în sudul Banatului și pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, iar cele minime între 2 și 9 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -2 grade.

Luni 7 Martie 2016, valorile termice vor mai crește în regiunile extracarpatice, unde vremea va deveni deosebit de caldã pentru aceastã datã din an, în timp ce în restul teritoriului acestea nu vor avea variații semnificative fațã de intervalul anterior, menținându-se peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi înnorat în jumãtatea de vest a țãrii, unde temporar va ploua, iar local cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Pe crestele montane înalte, pe parcursul nopții, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri îndeosebi în a doua parte a intervalului și doar izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va prezenta intensificãri temporare în majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte, unde va fi tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 22 de grade, iar cele minime între 3 și 10 grade. În zonele joase de relief, pe spații mici va fi ceațã.

Duminica in Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasã și va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã de 4…6 grade.

Luni, vremea va deveni deosebit de caldã pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, în special în a doua parte a nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 18…20 de grade, iar cea minimã de 6…8 grade.output_BXi7iI

Prognoza-meteo-Romania-6-Martie-2016-ziua Prognoza-meteo-Romania-6-Martie-2016-noaptea Prognoza-meteo-Romania-7-Martie-2016

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply