Prognoza meteo Romania 8 Martie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Martie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Martie 2016

Marti 8 Martie 2016, deși valorile termice vor marca o scãdere ușoarã fațã de ziua precedentã în cea mai mare parte a țãrii, vremea se va menține caldã pentru aceastã perioadã, îndeosebi în regiunile extracarpatice. Cerul va fi temporar noros și va ploua în general slab cantitativ, local în nord-vestul, centrul și nordul țãrii și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Ploile vor fi și sub formã de aversã și trecãtor se vor semnala descãrcãri electrice. În zona montanã înaltã, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului, în estul țãrii și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general între 10 și 18 grade, iar cele minime se vor situa, între -1 grad în depresiunile Carpaților Orientali și 8 grade pe litoral.

In Bucuresti, deși valorile termice vor marca o scãdere ușoarã fațã de ziua precedentã, vremea se va menține caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, îndeosebi la începutul și sfârșitul intervalului, când trecãtor vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã de 3…5 grade.output_4DHzUI Prognoza-meteo-Romania-8-Martie-2016

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply