Prognoza meteo Romania 12 Martie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Martie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 12 Martie 2016

Sambata 12 Martie 2016, valorile termice diurne se vor înscrie, în general, în limitele normale ale perioadei, iar cele nocturne se vor situa, în continuare, peste mediile multianuale specifice acestei date. Cerul va fi mai mult noros și local se vor mai semnala precipitații, în general slabe cantitativ. Precipitațiile vor fi sub formã de ploaie, iar la munte și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice, iar cele minime între -1 și 7 grade. În zonele joase de relief, izolat va fi ceațã.

In Bucuresti, temperaturile diurne vor fi normale pentru aceastã perioadã, iar cele nocturne se vor situa, în continuare, peste mediile multianuale specifice datei. Astfel, se va înregistra o maximã a temperaturii aerului de 9…10 grade și o minimã de 5…6 grade. Cerul va fi mai mult noros și vor fi condiții ca trecãtor sã plouã slab. Vântul va sufla slab și moderat.

output_3kSbNK Prognoza-meteo-Romania-12-Martie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply