Prognoza meteo Romania 20 -21 Martie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 -21 Martie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 20 -21 Martie 2016

Duminica 20 Martie 2016, vremea va fi apropiatã de regimul termic normal pentru aceastã datã în cea mai mare parte a țãrii, cu valori maxime de temperaturã cuprinse între 5 și 14 grade și minime de la -7 grade în depresiunile Carpaților Orientali pânã la 5 grade în Dealurile de Vest. În cursul zilei vor fi înnorãri temporare, dar numai izolat vor cãdea precipitații slabe, fulguieli la munte și predominant ploi, cu totul izolat în restul teritoriului. Noaptea, cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri în vestul și nordul teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe, iar în nordul Carpaților Orientali se va semnala și lapovițã sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã, iar ziua, la cote mai reduse, și în celelalte regiuni. La sfârșitul intervalului pe spații mici în centru, sud și est se va produce brumã.

In Bucuresti, vremea va fi normalã din punct de vedere termic pentru aceastã datã. Cerul va fi temporar noros, ziua și mai mult senin pe timpul nopții. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimã va fi de 0…1 grad, mai scãzutã în zona preorãșeneascã spre -2 grade. Vor fi condiții de brumã.

Luni 21 Martie 2016, valorile termice vor fi în creștere fațã de ziua precedentã, îndeosebi în regiunile sudice. Pe parcursul zilei, cerul va prezenta înnorãri în jumãtatea nordicã a țãrii unde, local, va ploua. La munte, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și doar izolat vor fi condiții sã plouã slab. Vântul va avea intensificãri în cea mai mare parte a țãrii, iar în zona montanã înaltã va sufla tare. Noaptea, cerul va deveni variabil în toate regiunile, iar vântul va slãbi treptat în intensitate. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 9 și 17 grade, iar cele minime între -4 și 5 grade. Spre sfârșitul intervalului, local în centru și izolat în rest, se va produce brumã.

In Bucuresti, vremea se va încãlzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificãri în cursul zilei, dar va slãbi în intensitate noaptea. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã de 2…3 grade, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã. output_rshpAA

Prognoza-meteo-Romania-20-Martie-2016-ziua Prognoza-meteo-Romania-20-Martie-2016-noaptea Prognoza-meteo-Romania-21-Martie-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply