Prognoza meteo Romania 21 Martie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 21 Martie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni
Valorile termice vor fi în creștere fațã de ziua precedentã, îndeosebi în regiunile sudice. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 6 grade în nordul Moldovei și 19 grade în Lunca Dunãrii. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil în sud și sud-est, dar va avea înnorãri în celelalte regiuni și va ploua, în general slab cantitativ, în Maramureș, local în Transilvania, pe arii restrânse în Banat și Moldova și cu totul izolat în rest. În zona de munte, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va avea intensificãri în cea mai mare parte a țãrii, iar în zona montanã înaltã va sufla tare. Noaptea, vântul va slãbi treptat, cerul va deveni variabil în toate regiunile și doar izolat vor mai fi ploi slabe în centru și est, dar spre dimineațã nebulozitatea se va accentua în Oltenia și sud-vestul Munteniei, unde aria ploilor va fi în extindere. Temperaturile minime se vor situa între -3 și 7 grade. Spre sfârșitul intervalului, se va produce brumã, local în nordul, centrul și nord-estul țãrii și izolat în rest.

Prognoza meteo Bucuresti 21 Martie 2016

Prognoza-meteo-Romania-21-Martie-2016

Luni
Vremea se va încãlzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va fi moderat, cu unele intensificãri în cursul zilei. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimã va fi de 3…5 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-21-Martie-2016-ziua Temperaturi-maxime-astazi-2
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-21-Martie-2016-noaptea Temperaaturi-minime-la-noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

snow
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-17
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-17
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply