Prognoza meteo Romania 1 Aprilie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 1 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri
Luna aprilie va debuta cu o zi deosebit de caldã, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20 și 27 de grade. Va predomina un aspect frumos al vremii, cu cer variabil în regiunile nordice, senin în restul țãrii și vânt slab și moderat. Seara și noaptea, cerul se va înnora temporar în nord, în centru și în nord-est și va ploua local, în special în zona Carpaților Orientali, unde pe crestele mai înalte pot apãrea și precipitații mixte. Ploile, mai ales cu caracter de aversã, pot fi însoțite trecãtor de descãrcãri electrice. Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a țãrii, urmând sã atingã viteze mai mari la munte, în Moldova, Bãrãgan și Dobrogea. Temperaturile minime, mai scãzute decât în nopțile precedente – în regiunile nordice, unde vor fi apropiate de mediile climatologice specifice perioadei și mult mai ridicate decât acestea, în restul teritoriului, vor fi cuprinse, în marea lor majoritate, între 3 și 13 grade.

Prognoza meteo Bucuresti 1 Aprilie 2016

Prognoza-meteo-Romania-1-Aprilie-2016-

Vineri
Luna aprilie va debuta cu o zi însoritã și deosebit de caldã, cu o maximã a temperaturii aerului de 26…27 de grade. Noaptea cerul va fi variabil, iar vântul va deveni moderat, cu unele intensificãri spre dimineațã. Temperatura minimã va fi de 10…11 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
Prognoza-meteo-Romania-1-Aprilie-2016-ziua

Temperaturi-maxime-astazi

La NoapteTemperaturi-maine-dimineata
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi
Precipitatii mainePrecipitatii-maine
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply