Prognoza meteo Romania 2 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 2 Aprilie 2016

Sambata 2 Aprilie 2016, vremea se va rãci, fațã de intervalul precedent, așa încât în majoritatea zonelor regimul termic se va apropia de cel specific acestei perioade din an. Rãcirea va fi mai accentuatã în jumãtatea de nord-est a țãrii. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri trecãtoare, îndeosebi dupã-amiaza și seara, mai ales în zonele montane și submontane din Muntenia și Oltenia, unde doar izolat vor fi posibile averse slabe de ploaie. În cursul zilei, vântul va prezenta intensificãri în regiunile extracarpatice și pe crestele montane.Temperaturile maxime vor avea valori de la 10…11 grade în jumãtatea nordicã a Moldovei, pânã în jur de 23 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime se vor încadra între 0 și 10 grade, mai coborâte în depresiuni spre -5…-4 grade. Spre sfârșitul intervalului, izolat în nordul Moldovei, nordul și estul Transilvaniei, se va produce brumã, iar în zonele joase vor fi condiții de ceațã.

In Bucuresti, vremea se va rãci, astfel încât temperatura aerului va avea o valoare maximã de 16…17 grade și o minimã de 3…4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va prezenta unele intensificãri în cursul zilei.

output_XwgJAm Prognoza-meteo-Romania-2-Aprilie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply