Prognoza meteo Romania 2 – 3 Aprilie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 2 -3 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sambata

Vremea se va raci fața de intervalul precedent, așa incat in majoritatea zonelor regimul termic se va apropia de cel specific acestei perioade din an. Racirea va fi mai accentuata in jumatatea de nord est a tarii. Cerul va fi variabil mai mult senin cu innorari trecatoare indeosebi dupa amiaza si searamai ales in zonele montane si sub montane din Muntenia si Oltenia, unde doar cu totul izolat vor fi posibile averse slabe de ploaie. In special in cursul zilei, vantul va prezenta intensificari in regiunile extracarpatice si in regiunile montane. Temperaturile maxime vor avea valori de la 10 grade in nordul Moldovei, pana  la 22 de grade in sudul Banatului și vestul Olteniei, iar cele minime se vor incadra intre -2 și 9 grade mai coborate in sudul Transilvaniei pana la -5 grade. Spre sfarsitul noptii se va semnala bruma mai ales in nord estul tarii iar izolat in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Duminica

Vremea va fi predominant frumoasa cu cerul variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte și in sudul Banatului. Valorile termice vor fi in creștere fața de intervalul anterior, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 și 22 de grade, mai coborate pe litoral, iar cele minime intre 0 și 11 grade, mai scazute in estul Transilvaniei. In zonele joase, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceața.

 

Prognoza meteo Bucuresti 2 – 3 Aprilie 2016Prognoza-meteo-Romania-2-3-Aprilie-2016-Romania

Sâmbătă
Vremea se va raci, astfel incat temperatura aerului va avea o valoare maxima de 16…17 grade și o minima de 3…4 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va prezenta unele intensificari in cursul zilei.

Duminică
Vremea va fi predominant frumoasa și se va incalzi ușor, urmand a se inregistra o maxima termica in jurul a 18 grade și o minima de 5…7 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua. Vantul va sufla slab și moderat.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza-meteo-Romania-2-Aprilie-2016-ziua Temperaturi-maxime-astazi-1
La Noapte
Prognoza-meteo-Romania-2-Aprilie-2016-noaptea

Temperaturi-minime-la-noapte

Ziua DuminicaPrognoza-meteo-Romania-3-Aprilie-2016-ziua Temperaturi-maxime-maine-1

Noaptea DuminicaTemperaturi-minime-duminica-noaptea

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii-astazi-1
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii-maine-1

Precipitatii LuniPrecipitatii-Luni

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply