Prognoza meteo Romania 3 – 4 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 – 4 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 – 4 Aprilie 2016

Duminica 3 Aprilie 2016, vremea va fi predominant frumoasa cu cerul variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte și in sudul Banatului. Valorile termice vor fi in creștere fața de intervalul anterior, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 și 22 de grade, mai coborate pe litoral, iar cele minime intre 0 și 11 grade, mai scazute in estul Transilvaniei. In zonele joase, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceața.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasa și se va incalzi ușor, urmand a se inregistra o maxima termica in jurul a 18 grade și o minima de 5…7 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua. Vantul va sufla slab și moderat.

Luni 4 Aprilie 2016, vremea se va menține predominant frumoasã și va continua sã se încãlzeascã, devenind mai caldã decât în mod obișnuit, în special în partea de vest a țãrii. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri la munte, iar în nordul Carpaților Orientali, îndeosebi dupã-amiaza, izolat vor fi posibile averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade, mai scãzute pe litoral, iar cele minime între 0 grade în depresiuni și 13…14 grade în Dealurile de Vest. În orele dimineții, în zonele joase vor fi condiții de ceațã.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasã și va continua sã se încãlzeascã, devenind mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã de 6…8 grade, ușor mai scãzutã la periferia orașului.

output_zz5I9Q Prognoza-meteo-Romania-3-Aprilie-2016-ziua Prognoza-meteo-Romania-3-Aprilie-2016-noaptea Prognoza-meteo-Romania-4-Aprilie-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply