Prognoza meteo Romania 5 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Aprilie 2016

Marti 5 Aprilie 2016, vremea va continua sã se încãlzeascã, iar valorile termice vor fi mult mai ridicate decât mediile climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime se vor situa între 12 grade pe litoral și 28 de grade în sudul Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 grade în depresiuni și 16 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile nordice, nord-estice și centrale, dar și la munte, unde mai ales dupã-amiaza și seara, pe arii restrânse, vor fi averse slabe și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri ziua, în nord-vest, în deltã și pe crestele montane. Izolat, dimineața și noaptea, se va forma ceațã.

In Bucuresti, vremea se va menține frumoasã și va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi senin, cu înnorãri trecãtoare dupã-amiaza și seara. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 25…26 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 10 grade..
output_UsU4IK Prognoza-meteo-Romania-5-Aprilie-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply