Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2016

Miercuri 6 Aprilie 2016, vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã cu temperaturi maxime de la 12 grade la țãrm de mare – în zona deltei, pânã la 28…29 de grade în extremitatea sud-vesticã și de sud a țãrii și minime, în general, între 4 și 14 grade. Cerul va fi mai mult senin cu înnorãri spre searã și noaptea, în jumãtatea de nord, când, pe arii restrânse în zonele montane și izolat în rest, vor fi averse slabe și descãrcãri electrice. Vântul va mai avea unele intensificãri în Delta Dunãrii și pe crestele montane, iar în celelalte regiuni va sufla slab pânã la moderat.

In Bucuresti, vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã, cu o temperaturã maximã de 27…28 de grade și o minimã de 10…11 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua. Vântul va sufla în general slab.

output_ABHvIt Prognoza-meteo-Romania-6-Aprilie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply