Prognoza meteo Romania 7 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Aprilie 2016

Joi 7 Aprilie 2016, vremea se va menține deosebit de caldã, pentru prima decadã a lunii aprilie. Temperaturile maxime vor depãși frecvent 25 de grade, urmând a se înregistra valori între 21 și 30 de grade, mai scãzute numai pe litoral spre 19 grade și în deltã, spre 15 grade. Minimele termice se vor situa între 8 și 18 grade, ușor mai coborâte în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil la senin, dar dupã-amiaza și seara gradul de instabilitate atmosfericã va fi în creștere. Aceasta se va manifesta prin dezvoltãri noroase, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, local la munte, în regiunile nordice și nord-vestice și pe suprafețe mici în restul teritoriului. Vor fi condiții de grindinã. În a doua parte a nopții nebulozitatea se va accentua în jumãtatea de sud-vest, unde spre dimineațã izolat va ploua. Vântul se va întensifica în a doua parte a intervalului în sudul Banatului și la munte. Cu totul izolat dimineața va fi ceațã.

In Bucuresti, vremea se va menține deosebit de caldã pentru prima decadã a lunii aprilie. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri în a doua parte a nopții. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 11…13 grade.
output_5lxioL Prognoza-meteo-Romania-7-Aprilie-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply