Prognoza meteo Romania 24 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Mai 2016

Marti 24 Mai 2016, instabilitatea atmosfericã se va accentua treptat în toate regiunile. Mai ales dupã orele amiezii, vor fi înnorãri și pe arii extinse averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, izolat chiar vijelii. Ploile vor avea și caracter torențial, cantitãțile de apã vor fi local însemnate, cu precãdere în zonele montane, dar și în nordul, centrul, estul și sud-estul teritoriului și va cãdea grindinã. Temperaturile maxime, în scãdere în regiunile intracarpatice, se vor încadra între 17 și 26 de grade, iar cele minime între 8 și 15 grade.

In Bucuresti, vremea va deveni instabilã. Treptat înnorãrile se vor accentua și, mai ales începând cu orele serii, se vor semnala averse, ce pot avea caracter torențial, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 11…12 grade.

output_HoUf8M Prognoza-meteo-Romania-23-Mai-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply