Prognoza meteo Romania 31 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 31 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 31 Mai 2016

Marti 31 Mai 2016, in jumãtatea de est a țãrii vremea va rãmâne în general instabilã și, pe arii extinse ziua și doar izolat noaptea, vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat se vor cumula cantitãți de apã mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spații restrânse, la deal și la munte. Regimul termic se va menține mai ridicat decât cel normal în aceastã perioadã, deși valorile vor marca o scãdere ușoarã. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade, iar minimele între 8 și 19 grade.

In Bucuresti, vremea va fi caldã, dar și ușor instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri dupã-amiaza și seara, când, trecãtor, vor fi averse slabe, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.

output_0fZdrz Prognoza-meteo-Romania-31-Mai-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply