Prognoza meteo Romania 2 Iunie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 2 Iunie 2016

Joi 2 Iunie 2016, vremea va fi în general instabilã, iar valorile termice, în scãdere în toatã țara, se vor apropia de cele normale pentru începutul lunii iunie. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului în toate regiunile, dar mai frecvente în nord, în centru și în est. Ploile vor avea și caracter torențial, local se vor înregistra cantitãți de apã de peste 20…30 l/mp și izolat va cãdea grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade, iar cele minime între 8 și 17 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în general instabilã, iar valorile termice vor marca o scãdere, devenind normale pentru aceastã perioadã din an. Cerul va avea înnorãri temporare și vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimã va fi de 14…15 grade.
output_Qy9e2Q Prognoza-meteo-Romania-2-Iunie-


Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply