Prognoza meteo Romania 4 Iunie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Iunie 2016

Sambata 4 Iunie 2016, in jumãtatea de sud a țãrii și în zonele montane aferente, vremea va rãmâne în general instabilã. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta, mai ales în cursul zilei, prin averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, izolat cantitãți de apã mai însemnate și cãderi de grindinã. În jumãtatea de nord, înnorãrile vor fi temporare, iar fenomene specifice instabilitãții se vor semnala pe arii restrânse, cu precãdere în regiunile vestice. Temperaturile maxime, ușor mai scãzute decât cele normale pentru aceastã perioadã, vor fi cuprinse între 19 și 26 de grade. Valorile termice minime vor fi de la 7…8 grade în estul Transilvaniei, pânã la 17 grade în nordul litoralului.

In Bucuresti, vremea se va menține în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și, mai ales în cursul zilei, vor fi averse, posibil, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Temperatura maximã, ușor mai scãzutã decât cea normalã pentru aceastã perioadã, va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã de 13…14 grade.output_levXB1 Prognoza-meteo-Romania-4-Iunie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply