Prognoza meteo Romania 4 – 5 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 4 – 5 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
În jumãtatea de sud a țãrii și în zonele montane aferente, vremea va rãmâne în general instabilã. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta, mai ales în cursul zilei, prin averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, izolat cantitãțile de apã vor depãși 20 l/mp și vor fi condiții pentru cãderi de grindinã. În restul țãrii, înnorãrile vor fi temporare, iar fenomene specifice instabilitãții se vor semnala pe arii restrânse, cu precãdere în regiunile vestice. Temperaturile maxime, ușor mai scãzute decât cele normale pentru aceastã perioadã, vor fi cuprinse între 20 și 26 de grade. Valorile termice minime vor fi de la 6 grade în estul Transilvaniei, pânã la 18 grade în nordul litoralului.

Duminică
Vremea se va menține în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului pe arii extinse în regiunile intracarpatice, iar local și în rest, cu precãdere în a doua parte a zilei și noaptea. Izolat, va cãdea grindinã și cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 28 de grade, iar cele minime între 9 și 18 grade.

Prognoza meteo Bucuresti 4 – 5 Iunie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-4-5-Iunie-2016

Sâmbătă
Vremea se va menține în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și, mai ales în cursul zilei, vor fi averse, posibil, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Temperatura maximã, ușor mai scãzutã decât cea normalã pentru aceastã perioadã, va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã de 13…14 grade.

Duminică
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate spre searã și noaptea când vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã, în creștere ușoarã fațã de ziua precedentã, va fi de 25…26 de grade, iar cea minimã de 14…15 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza-meteo-Romania-4-Iunie-2016-ziua Temperaturi-astazi-2
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-4-Iunie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-2

Ziua Duminica Prognoza-meteo-Romania-5-Iunie-2016-ziua Temperaturi-Maine
Noaptea DuminicaPrognoza-meteo-Romania-5-Iunie-2016-noaptea Temperaturi-Luni-dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii-astazi-1
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii-maine-1

Precipitatii LuniPrecipitatii-Luni

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply