Prognoza meteo Romania 9 Iunie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Iunie 2016

Joi 9 Iunie 2016, temperatura aerului va marca o creștere ușoarã, astfel cã valorile termice diurne se vor apropia de cele normale pentru aceastã datã, în timp ce minimele nocturne, vor caracteriza în continuare o vreme rãcoroasã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza și seara, când se vor semnala averse și descãrcãri electrice, local în zonele montane și submontane și pe arii restrânse în nord, nord-est și centru. Vor fi condiții de grindinã, iar punctiform cantitãțile de apã pot fi mai însemnate. În cursul nopții, nebulozitatea se va accentua treptat în regiunile vestice, sud-vestice și în cele nordice, dar numai izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade, iar cele minime se vor situa între 8 și 16 grade, mai scãzute în depresiuni.

In Bucuresti, vremea se va menține în general frumoasã, iar temperaturile diurne vor marca o creștere ușoarã, apropiindu-se de normalul termic al acestei date, în timp ce minimele nocturne se vor situa în continuare sub mediile climatologic specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 10…12 grade.output_IvG5RU Prognoza-meteo-Romania-9-Iunie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply